Cum ajută tehnologia de beauty la armonia din cuplu - Statistici la nivel global arată că femeile se trezesc mai devreme pentru a se machia -







În contextul numărătorii inverse până la Sf. Valentin, FOREO, compania-gigant de skintech, doar ce a publicat un nou studiu care indică faptul că una din patru femei recunosc că merg la culcare fără să se demachieze; mai mult, 60% dintre cele intervievate mărturisesc că se scoală cu 30 de minute dimineaţa pentru a se machia înainte ca partenerii lor să se trezească.

FOREO publică în date exacte obiceiurile de frumuseţe ale femeilor aflate într-o relaţie nouă.

Statistica a scos la iveală că aproape toate femeile (91%) au recunoscut că durează între două -patru luni pentru a se simţi suficient de încrezătoare fără machiaj în faţa partenerilor lor.
O pătrime dintre aceleaşi participante la studiu (25%) au mărturisit că merg frecvent la culcare machiate, în intenţia de a părea frumoase şi aranjate indiferent de momentul zilei. În plus, chiar peste jumătate dintre ele (60%) au admis că se trezesc înaintea partenerilor lor, intenţionat pentru a se machia.  

În mod surprinzător, bărbaţii nu se arată deloc preocupaţi de aceste aspecte. 96% dintre respondente au spus că partenerii lor sunt indiferenţi dacă acestea poartă sau nu machiaj (52%), iar alte 44% au declarat că partenerii lor le preferă fără machiaj.

Dalia Fernandez, Manager Dezvoltare Produs la FOREO spune: „Femeile se pot identifica cu uşurinţă în statistica aceasta, deoarece cu siguranţă toate am resimțit la un moment dat o oarecare presiune legată de aspectul fizic, atunci când eram la început într-o relaţie. Cu toate acestea, aflând din cifre concrete că un procent mare dintre femei chiar se trezesc mai devreme decât bărbaţii lor, cu scopul precis de a se machia, e deja o formă de sabotare a sănătăţii proprii, ţinând cont că somnul este o componentă importantă în menţinerea unui ten frumos.“



Lăsând la o parte obiceiurile de somn, 56% dintre femei au recunoscut că poartă machiaj în majoritatea zilelor săptămânii. Dintre acestea, 60% o fac pentru a se simţi mai frumoase şi mai încrezătoare şi, conform altui studiu, unul din 20 bărbaţi nu şi-au văzut niciodată partenera fără make-up.

Astfel, pe de o parte, studiul a subliniat că presiunea asupra femeilor de a arăta cât mai bine  încă există, şi că acestea apelează la machiaj pentru a se simţi mai sigure pe ele, dar pe de altă parte concluzia studiului FOREO a fost și că o vastă majoritate a celor intervievate deţin un dispozitiv de curăţare LUNA.

Acest detaliu confirmă că atenţia pentru îngrijirea tenului este o prioritate, deşi femeile nu se simt încă pregătite să renunţe la machiaj. Ceea ce este şi mai surprinzător, 68% dintre ele au declarat că partenerii lor le împrumută device-ul. Şi nu li se întâmplă doar lor! Chrissy Teigen şi soţul ei, artistul John Legend au împărtăşit în media că împart un device LUNA, ceea ce întăreşte cumva ideea că acele cupluri care se bucură de o rutină de skincare creată la comun, sunt mai solide împreună pe termen lung.    

Descopera dispozitivele UFO, UFO mini si LUNA mini 2 la un pret mai atractiv in magazinele Douglas.





Comentarii

Postări populare