PREMIERA Intinerirea pleoapelor intr-o singura sedinta cu Plasmage!






Ridurile si edemele care se formeaza in jurul ochilor o data cu trecerea timpului intuneca privirea si imbatranesc fata intr-un mod extrem de deranjant. Din fericire, pe piata medicala din Romania intra acum noul instrument în dermatologie şi estetică medicală – Plasmage.
PLASMAGE este un dispozitiv medical pentru microchirurgia non-invazivă, capabil de performante uriase in tot ceea ce inseamna reparare, regenerare si intinerire a pielii, fiind unica opţiune nechirurgicala a blefaroplastiei.


Despre toate minunile care se pot realiza cu ajutorul acestui device, ne vorbeste medicul Diveica Daniela-Iulia, specialist Chirurgie Estetica si Reparatorie:






PLASMAGE Este un dispozitiv medical de microchirurgie non-invaziva, non ablativ, utilizat exclusiv de catre medicii specialisti, cu beneficii pentru toate tipurile de piele, fiind capabil să genereze plasma printr-o descărcare electrică ce începe din vârful aplicatorului atunci când este apropiat suficient de piele (fără ca acesta sa o atingă). Acest echipament utilizeaza plasma fractionata, cea de a patra stare a materiei. Este spectaculos gratie rezultatelor si recuperarii rapide, fara sangerari, fara anestezie, fiind alternativa sigura a operatiilor”, ne explica Dr. Daniela Diveica, specialist Chirurgie Estetica si Reparatorie.

Indicaţiile tratamentului cu Plasmage sunt:    

blefaroplastia nechirurgicală şi liftingul pleopelor ( eliminarea pielii în exces de pe zona pleopaei superioare şi pleoapei inferioare) 
cicatrici postraumatice, postopeartorii, postacnee 
acnee şi pori dilataţi
riduri
lentigo şi pete hiperpigmentare
tumori cutanate
xantelasma
eliminarea tatuajelor
fibroame
Dispozitivul Plasma Lifting funcționează prin procesul non-ablativ de sublimare. Plasma este formată prin ionizarea gazului atmosferic, care acționează pentru a stimula contracția, scurtarea și strângerea fibrelor pielii, ducând astfel la reducerea suprafeței pielii căzute și a pungilor de sub ochi.”, precizeaza dr. Daniela Diveica, specialist Chirurgie Estetica si Reparatorie.





Această metodă oferă avantaje multiple:
·         Anestezie locală ( aplicarea unei creme cu lidocaină)
·         tratament rapid cu rezultate imediate
·         fără incizie, fără şuturi şi deci fără cicatrici
·         recuperare rapidă
·         efecte adverse minime
·         procedura mai ieftină decât laserul
Contraindicaţii:
·         pacienţi care se expun la soare fără protecţie
·         pacienţi cu piele închisă la culoare şi cu tendinţă de hiperpigmentare
·         diabet, boli cronice
·         paciente însărcinate sau care alăptează

În ce constă procedura? 
Plasma produce contracţia imediată a fibrelor de colagen şi liftingul țesuturilor. Arcul electric şi producerea plasmei duce la formarea unor mici puncte în care pielea este sublimată și în care acoperă zona de tratat. Acestea se vor acoperi cu o crustă punctiformă ce se va elimina în 4-7 zile.
Este o procedură dureroasă?
Înainte de procedură se aplică o cremă anesteziantă. Disconfortul simțit este minim.
Cât durează procedura? 
Procedura dureaza aproximativ 40 de minute, în funcţie de mărimea zonei tratate.
Cât de lungă este recuperarea?
După procedură poate exista o uşoară roşeaţă, un edem pentru 2-5 zile. Crustele punctiforme se vor elimina în maxim 7 zile.


Când se văd rezultatele? 

Rezultatele se văd de obicei după primul tratament dar, în anumite situaţii ( piele sensibilă, exces cutanat major), sunt necesare 2 sau 3 tratamente pentru a obţine rezultate maxime. Această procedură este unica opţiune nechirurgicala a blefaroplastiei.


Comentarii

Postări populare