Ce inseamna sa realizezi tratamente stomatologice digitale in Romania 2019







Una dintre cele mai conectate la dezvoltarea tehnologica piete romanesti, piata stomatologica asociaza performanta din ce in ce mai mult cu infrastructura tehnologica digitala si manoperele moderne noninvazive sau minim invazive.

Clinica 32, un business ce aniverseaza in aceasta luna 14 ani de activitate, a inceput un proces de digitalizare a infrastructurii clinicilor stomatologice inca de acum 4 ani. In prezent, functioneaza 100% digital insemnand ca procesele si manoperele din toate ariile stomatologiei sunt sustinute prin softuri si tehnologie digitala moderne: investigatiile se realizeaza 3D cu computerul tomograf CBCT, scanarea si amprentarea se fac digital, proiectarea dintilor 100% personalizati sau frezarea dintilor se realizeaza digital sub acoperisul clinicilor. De asemenea , exista imprimante 3 D si softuri ddigitale de centralizare a istoricul medical al fiecarui pacient, astfel incat diagnosticul si tratamentul sa fie net supoerioare fata de stomatologia traditionala.

“Dupa absolvirea facultatii am facut multiple cursuri in America si am vazut un nivel al stomatologiei performant. Am inteles  ce inseamna sa realizezi manopere stomatologice eficiente cu rezultate foarte bune. Aceasta a devenit viziunea mea, de a oferi romanilor tratamente stomatologice la cel mai bun raport calitate pret. Am siguranta ca nu poti realiza tratamente complexe fara suport tehnologic si ca performanta in stomatologia moderna este legata de conceptul digital. De asemenea, este important si alaturi de echipa imi asum sa oferim acces la cat mai multe informatii specific, astfel incat fiecare pacient sa poate intelege ce inseamna un tratament bun. Revista Clinica 32- Tot sa zambesti este practic un manual cu informatii despre tratamentele stomatologice digitale”, a declarant dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32.

Pentru o clinica cu 5 scaune stomatologice 100% digitalizata investitia se ridica pana la 800.000 de euro doar in tehnologie si include inclusiv laborator de tehnica dentara propriu, plus toate tehnologiile astfel incat sa se poata realiza un implant dentar intr-o singura zi, iar tratamentul sa fie rapid si cu rezultate maxime.  Un tratament digital cu implant dentar implica proiectare virtuala initiala – scanare intra orala, investigatii 3 D cu Computer CBCT,   dinti proiectati virtual, printare ghid digital pentru montare implanturi fara taieturi, printare lucrare provizorie in maxim 48 ore. Acest tip de tratament convinge ca Romania sa fie aleasa pentru turism dentar si pentru ca preturile raportate la calitate sunt extraordinar de atragatoare pentru straini.

Clinica 32 este un business romanesc ce include doua clinici somatologice cu infrastructura digitala ce realizeaza manopere moderne. Anual, 4000 de pacienti se trateaza in clinicile 32, iar numarul manoperelor dentare depaseste 20.000. 

Comentarii

Postări populare