Cât costă o minune? 2 euro!








Dragă om,


Te-ai gândit vreodată cât costă o minune? Mai exact cât costă minunea că azi te-ai trezit? Sau că azi ai putut să te ridici din pat cu forțe proprii? Știu, ai să spui că asta nu este o minune, că este ceva normal pentru noi toți. Dar dacă nu ar fi? 

Te invit să faci cunoștintă cu Alexandra, o fetiță de doar 5 ani, pentru care minunea de a auzi vine cu un preț. Din păcate, cu un preț mult prea mare pentru ea și familia ei. Alexandra s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi - nici canale auditive și nici pavilioane, iar costul unei operații este de 200.000 de euro. Costul unei minuni aproape imposibile, o sumă care pare venită dintr-un scenariu de film. 


Cât costă o minune? 2 euro! 
Asociația „Părinți Salvatori” lansează campania „Făuritorii de minuni” care are ca scop strângerea de fonduri în valoare de 200.000 de euro pentru o fetiță de 5 ani.

Alexandra s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi- nici canale auditive și nici pavilioane, iar costurile pentru o viață normală ajung la o sumă mult prea mare pentru 90% din familiile din România: 200.000 de euro. Într-o eră în care mass media ne învață să punem accent pe aspectul fizic mai mult decât orice, unde numărul operațiilor estetice este în creștere încă de la vârste fragede, atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților, campania „Făuritorii de minuni” încurajează oamenii să aprecieze frumosul natural și să-și amintească de micile minuni pe care le trăiesc în fiecare zi: minunea de a merge, de a vedea, de respira. În schimb, pentru Alexandra, minunea de a auzi, vine cu prețul de 200.000 de euro.

„Încurajăm orice om să ducă mesajul mai departe, chiar și printr-o simplă postare despre una dintre minunile pe care le trăiește în fiecare zi! Hai să alocăm 2 minute din timpul nostru pentru a fi recunoscători că ne-am născut întregi și sănătoși, să dăruim 2 minute din viața noastră Alexandrei. Printr-un simplu SMS putem să schimbăm viața unui copil mai puțin norocos decât noi. Drept urmare, ne întrebăm și vă întrebăm:  Cât costă o minune?”  Vasile Vlașin - fondator Asociația „Părinți Salvatori”

Prețul unei minuni poate fi echivalentul cafelei de dimineață, al unei sticle de apă sau al unei cartele de metrou. Lucrurile care fac parte din rutina zilnică pot deveni adevărate acte de magie pentru fetița de 5 ani a cărei singură dorință este să fie un om normal: „Mami ce frumoasă ești! Mi-aș dori și eu să am urechi ca tine!” sunt cuvintele pe care Alexandra, deseori, i le repetă mamei sale.

2 euro este costul unei minuni din partea fiecărui om care dorește să o ajute pe Alexandra să aibă șansa la o viață normală. Cu un simplu SMS la numărul 8844 cu textul "MINUNI" Alexandra este cu un pas mai aproape de ceea pentru noi toți pare normalitate. 100.000 de ”făuritori de minuni” reprezintă suma oamenilor care îi pot oferi Alexandrei șansa de a fi un copil normal.

Fii alături de Alexandra: donează 2 euro prin SMS la 8844 cu textul „MINUNI” sau intră pe grupul de Facebook „Părinți Salvatori” și află cum te poți implica mai mult în crearea unei minuni umane lună de lună!

Asociația  „Părinți Salvatori” a luat naștere dintr-o încercare mult prea grea, prin care a trecut familia Vlașin, în clipa în care l-au pierdut pe băiețelul lor Luca in urma unui banal înec cu mâncare. Din acel moment și-au dedicat toate resursele și timpul pentru a ajuta alți oameni aflați în situații grave. Toate campaniile aflate în derulare, cât și cele din trecut, le puteți găsi pe grupul de Facebook ,,Părinți Salvatori”.

Costul unei minuni? Suma oamenilor care aleg să se implice! #fauritoriideminuni #parintisalvatori

Metode alternative pentru donații:
·        prin virament cu cardul accesând acest link, fără comision: http://parintisalvatori.ro/doneaza/
·        prin PayPal la adresa: parintisalvatori@yahoo.com
·        prin virament sau depunere la CEC în conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 - cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont în euro - cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate - Cod Fiscal 9373178
cu mențiunea MINUNI


Societățile comerciale pot face donații pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donată poate fi dedusă din impozitul pe profit, în cuantum de 20%.
Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați telefonic la 0749-93.66.88 sau email:
parintisalvatori@yahoo.com

Fii parte din povestea Alexandrei! Urmărește evoluția campaniei pe canalele de social media:
·        Instagram: @asociatiaparintisalvatori


Comentarii

Postări populare