Premieră în România: Tratam entul cu Prolozone








Prolozonul este tratamentul inovativ, o combinație între ozon, vitamine și minerale, adus, în premieră în România de centrul medical Brotac Medical Exclusive. „Comparativ cu ozonoterapia, care are un efect temporar, prolozonul are efect permanent de vindecare. Bolile/Afecțiunile care pot fi tratate cu prolozone sunt: bolile cronice de cervicală, lombare (durile de spate), artrita de la nivelul șoldurilor și genunchi, hernii de disc, sindromul de tunel carpian, sciatică, platfus, infecții ale sinusurilor, infecții dentare, dureri post operatorii, fracturi, cicatrici, orice leziune de la sport, dureri pelviene la femei, rupturi de menisc, gleznă, dureri de umeri, tendinită. Prolozonul folosește oxigenul, pentru a începe procesul de vindecare, iar injecțiile pot fi făcute de la 1 la maxim 5, în funcție de diagnosticul pacientului. Fiind un tratament natural, nu au existat și nu există efecte adverse”, explică medicul Cornel Brotac, Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie.

Premieră în România: Programul Back to Beginnings

Back to Beginnings sau B2B, așa cum este denumit programul, își dorește să purifice organismul uman pe toate planurile - corp - minte - spirit. „B2B este un program care se adresează tuturor oamenilor, fie că vorbim despre oameni perfect sănătoși, fie că ne gândim la cei care au deja un diagnostic. Scopul acestui program este să ne îndepărteze de acest proces de dezumanizare și să ne apropie puțin mai mult de valorile simple ae vieții. Spun atât, Dumnezeu ne-a dat libertate, hai să nu ne subjugăm singuri. Și, foarte important este că prima interdicție pentru pacienții care sunt înscriși în acest program este să renunțe la telefon mobil, tableta, atunci când sunt în clinica mea. Își primesc device-ul la plecare, însă la venire sunt obligați să-l predea.”, explică Pr. Dr. Cornel Brotac, Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie. 

Deja este un fapt asumat că bolile trupului fizic sunt efectele bolilor sufletului, susțin specialiștii. „Boala fizică este strigătul de ajutor al sufletului”, declară dr. Cornel Brotac. Pentru că are în vedere tratarea individului ca un întreg, prima etapă a acestui program este evaluarea de la nivel fizic, psihologic și nutritiv. Fiecare pacient va fi tratat individual, există 40 ședințe de terapie fizică inclusă, iar programul se întinde pe o durată de 60 de zile. „Vorbim de o evaluare pe toate planurile, vorbim despre Terapie Ericksoniană, despre terapie fizică, despre un nou stil de viață carene va ajută să ne debarasăm de lucrurile materiale, apropiindu-ne mai mult de baza noastră”, conchide specialistul.

În ceea ce privește nutriția, vorbim despre un plan nutritiv de asemenea, individual, care se bazează pe produse homeopate, organice, fără componenți chimici. Meniul va cuprinde produse vegane sau raw vegan, dar și pe meniu proteic pentru sportivi sau acei pacienți care se pretează unui astfel de stil de viață. 

În plus, în cadrul cele 60 de zile de program, pacienții vor participa la seminarii și traininguri care-i vor ajuta să-și mențină stilul de viață și după ce se termină perioada de tratament.

Vedete și sportivi importanți ai României au fost prezenți la evenimentul de inaugurare a Centrului Brotac Medical Center. Cristi Minculescu, Valter & Boro, Paula Ungureanu, Ramona Fărcău, Andrea Hniatiuc, Ovi, Mihaela Bîrzilă, Mihaela Olaru, Florentina Opriș, Cristi Mărgărit, Răzvan Zaharia, Geanina Lungu.



Comentarii

Postări populare