Tendințele primăverii în modă și beauty le găsești la Veranda Mall







 La Veranda Mall primăvara a adus lansări ale celor mai proaspete noutăți în materie de modă și frumusețe. Aici găsești noile piese cheie ale sezonului, precum și produsele de make-up & îngrijire ale momentului, totul la o calitate garantată și prețuri atractive.

Fie că ești în căutarea unei ținute potrivite pentru o ieșire cu prietenii în oraș sau pur și simplu cauți ceva care să se potrivească pentru evenimentele speciale pe care le ai în plan în următoarea perioadă, la Veranda Mall găsești tot ceea ce ai nevoie. 

Mall-ul din zona pieței Obor a Capitalei este o destinație pentru cumpărători atât pentru selecția de magazinele de modă și lifestyle, food, drinks & leisure, wellness & entertainment, cat și pentru magazinele dedicate frumuseții și îngrijirii. Din aceste magazine poți achiziționa toate noutățile care te pasionează.

Toate aceste noutăți au putut fi testate weekendul trecut la cea de-a 5 a ediție a „Academiei de Stil”. Evenimentul s-a desfășutat în centrul comercial și s-a bucurat de prezența a peste 400 de doamne și domnisoare, ce au beneficiat de transformări spectaculoase cu ajutorul make-up artiștilor și a hair-stiliștilor.







Îndrăgita Dana Savuică, cunoscută pentru alegerile ei stilistice impecabile, a venit în mall să testeze produsele și serviciile binecuoscuților stiliști prezenți la eveniment, ocazie cu care a vizitat și magazinele din mall. Și de această dată, Dana și-a completat garderoba cu ținute versatile pentru evenimentele sale viitoare și nu numai. Unele dintre aceste piese fiind demne chiar de apariții pe covorul roșu.

„Mi-a plăcut foarte mult experiența avută în Veranda Mall, aceea de a încerca să-mi găsesc o serie de outfit-uri care să se potrivească pentru diverse evenimente sau de ce nu, chiar pentru apariții pe covorul roșu. În același timp a fost și o provocare înteresantă să explorez posibilitățile de modă și stil din acest centru comercial, pentru că la final rezultatele au depășit așteptările.” declarat Dana Săvică.
Primăvara aceasta te astepăm la Veranda Mall pentru #moreshopping, #morefun alături de persoanele importante din viața ta.

Pentru mai multe detalii legate de noile colecții din mall, poate fi consultat și website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.





Comentarii

Postări populare