Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din România s-a deschis în București MallPrimul magazin TOPSHOP TOPMAN din România s-a deschis în București Mall, marcând astfel inaugurarea unui concept unic de magazin, în premieră mondială. Mii de iubitori ai brandului britanic au vizitat deja, în primele zile, impresionantul spațiu comercial de peste 1,000 de metri pătrați, transformând locul în noul hot-spot al stilului din București.

Atât colecțiie TOPSHOP de haine și accesorii din liniile Mainline, Boutique și Denim, cât și cele TOPMAN Mainline, Denim și Formal outwear au încântat vizitatorii, care au putut simți în spațiul minimalist atmosfera și spiritul autentic londonez. 
Voici La Mode Group, deținătorul francizei în România, a oferit o mulțime de surprize clienților TOPSHOP TOPMAN. Primele 100 de persoane care au intrat în magazin în ziua inaugurării au primit vouchere în valoare de 150 lei, în timp ce toți cei care își făceau o fotografie la cabina telefonică tipic londoneză din afara centrului comercial și postau poza pe Instagram primeau un discount de 25% la prima achiziție. Pe lângă toate acestea,  1000 de taloane răzuibile au fost oferite în weekend vizitatorilor București Mall Vitan cu premii de până la 450 lei și discounturi între 10% și 25%.

TOPSHOP TOPMAN București Mall Vitan oferă o experiență de shopping unică, prin instalații pop-up, spații de relaxare și prezentări inedite pentru clienți. Mai mult decât atât, în weekend-ul de deschidere brandul a oferit activări pline de răsfăț în magazin cum ar fi un nail-bar și barber shop, în parteneriat cu Gett’s, un nume important în industria saloanelor cosmetice.  

“Obiectivul TOPSHOP și TOPMAN este de a livra piese puternice și stil care alimentează creativitatea consumatorilor și mai ales încrederea de sine. Suntem concentrați înspre oferirea unei experiențe de shopping speciale și avem în plan să găzduim constant activări deosebite, alese pentru a bucura și răsfăța clienții. Mai mult decât atât, sprijinim accesul tinerei generații la produsele noastre și oferim studenților o reducere permanentă de 10%. Planul nostru de dezvoltare în România include deschiderea de magazine în toate orașele importante ale țării, iar în curând vom anunța deschiderea celui de-al doilea spațiu comercial TOPSHOP TOPMAN, în cursul acestui an”, a spus Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group

În acest weekend și în următoarele, atmosfera va fi completată de sesiuni LIVE de muzică, asigurate de un DJ chiar din inima magazinului.

Brandurile britanice apreciate în întreaga lume au avut pare de un eveniment VIP de lansare la care au venit peste 300 de invitați, vedete, influenceri și iubitori de modă, care au putut admira în premieră colecțiile, în timp ce s-au bucurat de un show de muzică și lumini semnat de Zoli Toth. Magazinul a putut fi văzut de public prin intermediul a mii de postări în social media în seara evenimentului.
Comentarii