ELEMIS prezintă ediția limitată de seturi pentru călătorie realizată în colaborare cu British Design House Lily & Lionel




Elemis este gama cu succes la oamenii care știu ce înseamnă calitate desăvârșită. De această dată setul de călătorie, creat în ediție limitată, ne invită să ne atrenăm pentru ceva special. Design-ul viu ne trezește din anestezia rutinei cotidiene și ne amintește că noi trebuie să ne urnim din când în când și prin vacanțe.

Colaborarea cu cei de la Lily & Lionel a dat roade, iar pe mine nu mă va contrazice nimeni că ceea ce au realizat nu e de-a dreptul fermecător. Valorile ELEMIS și valorile Lily & Lionel sunt aceleași- integritatea și autenticitatea produselor.

Este prezent sentimentul plăcut de distracție și farmec. Pentru că, până la urmă de asta avem nevoie într-o călătorie... Așadar, iată modalitatea ideală de a lua cu noi în bagaj produsele esențiale ELEMIS.

Alice Stone, creative director la Lily & Lionel spune că - " Suntem încântațisă lucăm cu acest barnd iconic englezesc. Iubesc energia acestui print. Este boem și clasic în același timp, iar dacă acest print ar fi o persoană, aș merge direct la ea și ne-am antrena într-o conversație profundă."

The Luxury Travel Collectin pentru ea:

- Gentle Foaming Facial Wash
- White Flowers Eye & Lip Make Up Remover
- Balancing Lavender Toner
- Pro Collagen Marine Cream
- Peptide Night Recovery Cream Oil
- Fragipani Monoi Shower Cream
- Frangipani Monoi Body Oil








The Luxury Travel Collection pentru el:

- Ice Cool Foaming, Shave Gel, Deep Cleanse Facila Wash, Daily Moisture Boots, Sharp Shoer Body Wash, Instant Refreshing Gel. 

" Pentru bărbați am ales un print geometric. Iubesc modernitatea și simplitatea liniilor acestui print. " ( Alice Stone- creative director Lily & Lionel)


Setul ideal pentru călătorii:

Lily & Lionel designer bag

Pro Radiance Cream Cleanser

Balancing Lavender Toner
Pro- Collagen Overnight Matrix







Comentarii

Postări populare