PROTEJEAZĂ PE CÂT IUBEȘTI!







Importanța protecției solare pe tot parcursul anului și, în special, pe timpul sezonului cald

Soarele este benefic, dar ne poate și afecta de-a lungul celor patru anotimpuri. De aceea, gama Eau Thermale Avène Sun Care a dezvoltat produse de protecție solară cu eficacitate si stabilitate de lungă durată.

FOTOPROTECȚIE de la EXPERȚI
Cu Eau Thermale Avène Sun Care ești mai sigură că pielea ta rămâne prietenă cu soarele și se va bucura doar de beneficiile razelor solare.

Eau Thermale Avène Sun Care: complexul de protecţie Sunsitive®
Acesta protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, oferă protecție UVA – UVB ridicată, conține Apă termală Avène, cunoscută pentru proprietăţile sale calmante şi anti-iritante. De asemenea, numărul scăzut de filtre asigură o toleranță optimă a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apă, iar textura lejeră nu lasa urme albe la aplicare.

Un nou complex de ingrediente anti-oxidante oferă o protecție celulară mai puternică împotriva fenomenelor oxidative: PRETOCOPHERYL (precursor de Vitamina E) are o difuzie lentă și un efect rezervor, iar TIALIDINA (precursor al aminoacizilor), un complex antioxidant ce oferă o protecţie celulară complexă şi îmbunătăţită împotriva radicalilor liberi.

Produsele de fotoprotecţie  Eau Thermale Avène Sun Care sunt formulate astfel încat  sã ofere protecţie optimã pentru pielea sensibilã iar impactul asupra ecosistemului marin sã fie minim.

SENZAȚIA și TEXTURA ca INOVAȚIE
Eau Thermale Avène Sun Care oferă acum Senzația NUDE SKIN: te simți ca și cum pielea ta ar fi complet liberă.

Explicația stă în noua generație de Dioxid de Siliciu din compoziție, care permite absorbția atât a perspirației, cât și a sebumului. Rezultatul este senzația NUDE SKIN, fără reziduuri pe piele, cu o acțiune imperceptibilă și oferind o senzație confortabilă.

NOUL DESIGN 2018
Avène Sun Care devine mai good looking pe an ce trece, iar vara aceasta vine cu un design actualizat, potrivit tendințelor din 2018. Ergonomia ambalajelor s-a îmbunătățit, tubul este prevăzut cu o pompă dozatoare, flacoanele fiind acum mai ușor de utilizat. Produsul în sine are și el proprietăți noi, cum ar fi textura mătăsoasă la atingere, aderența pe piele care duce la o rezistență mai îndelungată, acoperirea mai bună (atenuarea imperfecţiunilor fără „efect de mască").







Gama de protecție solară de la Avene (portocalie, minerală)

Gama Eau Thermale Avène Sun Care oferă protecție solară pentru nevoi specifice:

SPF 50+
     Cremă  SPF 50+, Emulsie SPF +50, Spray cu SPF 50+, Loțiune SPF 50+

     Loțiune pentru copii SPF 50+, Spray pentru copii SPF 50+, Reflex solar     pentru copii SPF 50+

     Reflex solar SPF 50+, Cremă nuanțatoare cu SPF 50+, Emulsie Cleance SPF 50+
           
     Stick pentru zone sensibile SPF 50+, Îngrijire solară anti-îmbătrânire  SPF 50+

     Gama minerală (cu filtre minerale): cremă, compact, cremă zone sensibile

SPF 30
     Cremă  SPF 30, Spray SPF 30, Loțiune SPF 30, Ulei de protecție solară    SPF 30, Cleanance SPF 30, Stick pentru buze SPF 30, Cremă nuanțatoare  SPF 30

Gama fără expunere la soare – îngrijire solară:
     Loțiune  reparatoare după expunerea la soare  – Oferă o senzație de prospețime instantanee, calmează pielea  iritată și are un efect hidratant
      Autobronzant  hidratant  - Textura mătăsoasă sidefie contribuie la obținerea unui  bronz natural și de lungă durată. Formula este extrem de hidratantă, oferind pielii o senzație de catifelare.     


Poți afla mai multe informații despre Avène Sun Care de aici:











Comentarii

Postări populare