COSI BLU PANTHEON, pentru entuziasm trăit la putere mare. Lansare Elysee



















O îmbinare a spiritului meu cu parfumul care amintește de iubirea adevărată. O dragoste divină ce naște energii creative și vise frumoase transpuse în lumea reală.

Este evident faptul că ori de câte ori particip la o lansare de parfum realizez cât este de minunat să petrec câteva ore într-o parfumerie. Elysee a devenit sursa mea de stări zen, iar parfumurile pe care le găsesc aici se califică pentru entuziasmul trăit de mine la putere mare.

Cosi Blu Pantheon este ultima apariție, iar eu am capitulat...  

Prezentarea a fost sinceră și profundă, iar cel care ne-a oferit detalii despre parfumurile Pantheon, pe numele său Leone Fadelli, nu și-a înfrânat deloc patima pentru aceste arome atât de speciale. 

Cosi Blu a devenit slăbiciunea mea, iar sentimentul creației este prezent atunci când îl am pe piele. Privesc cerul altfel...

Printre aromele pe care le conține Cosi Blue se numără trandafirul, ambra, moscul, tămâia, fânul, precum și aromă de absint sau rășină. Este altceva! Vă invt să îi cunoașteți povestea!















Ideea din spatele brand-ului Pantheon Roma Renașterea italiană a fost una dintre cele mai frumoase perioade istorice. Reproducerea frumuseții umane a fost tema centrală a acestei minunate perioade artistice. Acesta este și scopul casei Pantheon Roma: să amintească omului modern că există mereu un mod de a visa, căutând frumusețe și dragoste. Povestea de dragoste dintre Raffaello Sanzio și Margherita, într-o lume a prejudecăților, ne demonstrează că dragostea adevarată poate genera energii creative ce influențează în mod profund umanitatea. 










Povestea lui Raffa Cosi Blu 



Povestea lui Raffaello spusă prin parfumuri este inspirată din cea mai frumoasă poveste din Renașterea italiană. 
Totul începe atunci când Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de către Papa pentru a-i picta apartamentele. Se îndrăgostește iremediabil de Margherita, fiica unui brutar din districtul Trastevere. O dragoste interzisă ce-i va aduce, într-un final, sfârșitul. Este înmormântat în Pantheon, fiind singurul artist care a primit o astfel de onoare. Margherita se închide într-o mănăstire din apropiere pentru a fi aproape de el, ca o declarație a dragostei sale eterne pentru el.








Cerurile secolului al- 16-lea intr-un parfum 



Cerul din timpul pictorilor renascentiști a captat, fără îndoiala imaginația lumii și curiozitatea celor mai renumiși experți în arta. Acel cer albastru evoca serenitatea, simțul libertății și avea o calitate misterioasă. Dar de ce era acel cer atât de captivant? 

Răspunsul îl creionează casa Pantheon în ultimul său parfum ce ne amintește să mirosim cerul renașterii, cerul iubirii desăvârșite. Un parfum care caută viziunea verticală dintre divin și terestru, între pamânt și cer, între natural și mistic. Este timpul să explorezi noul parfum Cosi Blu, ce se deschide pe note proaspete de o inspirație celestială. 


Parfumurile Pantheon Roma  descriu personaje și locuri din această poveste de dragoste impresionantă. Le veți descoperi  în exclusivitate în magazinele ELYSEE.


 Elysee Gallery Calea Victoriei, 39 Elysee Marriott Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott) 

http://www.elysee.eu.com/




Comentarii

Postări populare