Demi Moore















Să ne concentrăm atenția asupra fizicului său. Demi Moore la 56 de ani. Frumoasă, cu atitudine, întruchiparea feminității... 


Îmi plac ținutele sale relaxate, ușor în discordanță cu vârsta, dar care îi vin perfect. Cunoaște vicleșugurile feminine, pentru că sufletul unui bărbat mult mai tânăr decât ea a capitulat ceva timp la picioarele ei.  Relația cu Ashton Kutcher nu a fost una superficială, iar acest triumf al dragostei a pus-o într-o altă lumină. 

Demi Moore, actrița al cărei talent a surprins în filmele care nouă, celor care o cunoaștem din tinerețe, ne-a oferit mireasma unor momente atât de frumoase. 

Recunoașterea câștigată în pelicule celebre e păstrată și azi, chiar dacă stă ascunsă după un trup plăpând și chiar dacă anii de glorie au apus. Fascinează atunci când apare și oferă elixirul tinereții fără bătrânețe.

Nu știu care este efortul său de a arăta impecabil la 56 de ani, dar am aflat, totuși, că din programul ei zilnic nu lipsesc orele de yoga și mersul la sală. De aici alura duioasă și echilibrul afișat în poze. Dacă mai sunt și operații estetice, atunci pot spune că au reușit...

Oricum, vă invit să îi admirați frumusețea autentică, look-ul din care nu lipsesc piesele moderne și eleganța atemporală rostită atât de bine prin haine care o îmbrabă perfect.





























































































Comentarii

Postări populare