Intalniri neintamplatoare Carnete de to do’s, amintiri, vise si visuri si ce mai vreti voi



“Intalniri neintamplatoare” continua seria povestilor “Carnetul de Vise & Visuri” și “Friendship Affairs”, lansate in primavara lui 2014, respectiv toamna 2015.

Intalnirile neintamplatoare sunt si intalnirile mele cu prietenii si toti cei pe care i-am cunoscut si am creat lucruri frumoase impreuna.

Intalnirile neintamplatoare sunt cele care ne imbraca pentru toata viata.
***

Intalnirile acestei editii sunt:
“Cella Serghi o intalneste pe Magdalena Radulescu”
“David Bowie meets Grace Jones”
“Constantin Brancusi meets Peggy Guggenheim”
“Thelma meets Louise”.
***
Pentru Prieteni, pentru Viata, pentru Neasteptat, pentru Totdeauna.









Multumiri speciale: Vlad Popa (face parte din echipa mea, este minunat, a compus textele cartolinelor si a ales impreuna cu mine culorile carnetelor), Dan Butoi,(am fost colegi la Saatchi & Saatchi acum ceva vreme si mi-a facut DTP-ul proiectului), Anda Stancescu, Uncut Advertising (am fost colege la Saatchi & Saatchi si cu ea am produs carnetele), Silvana Catalinescu (regina minunata a colajelor de la @scat_collage_design), Alberto Grosescu (pentru pozele de produse si nu numai) & toti ai mei.
***

Carnetele costa 55 de lei si pot fi achizitionate de pe Molecule-F (http://www.molecule-f.com/ro/ si din concept store), http://www.morodan.com.ro, ClassIN (Bdul Aviatorilor 47) si in curand, de pe http://visuell.ro, http://www.okian.ro si din camera cu comori destepte Loot Forever, din Splaiul Independentei 4 / https://lootforever.com
***
Va urma. Intotdeauna exista o urmare.

Noemi Meilman
Toamna 2016



Comentarii

Postări populare