MAX&Co. INTRODUCE O NOUĂ GENERAȚIE DE JACHETE CĂPTUȘITE, KNITPAD Designul italian întâlnește tehnologia japoneză







Pentru Colecția Toamnă/Iarnă 2016, MAX&Co. dezvăluie o abordare inovatoare asupra jachetelor căptușite cu noua Colecție Knitpad.

Combinând designul Italian cu tehnologia textilă japoneză avansată, Knitpad este o țesătură de ultimă generație, formată dintr-un amestec din lână realizat într-un singur proces de tricotare și matlasare. Fiecare piesă este apoi finisată manual.

Rezultatul este o nouă generație de jachete căptușite calde și confortabile, care combină confortul unui hanorac preferat cu stilul avangardist al ținutelor statement pentru exterior, dar combină și ușurința purtării cu versatilitatea. Siluetele simple – linie simplă, fără complicații, pănă la mijlocul coapsei și hanorac atletic cu fermoar - sunt reversibile. Dispunând de culori bloc juxtapuse cu modele jacquard îndrăznețe, cum ar fi dungi alb-negru grafice sau model houndstooth, fiecare estetică a jachetei poate fi modificată cu ușurință în funcție de starea de spirit a purtătorului.




DESPRE MAX&Co.
MAX&Co. este un brand contemporan de modă, apărut în Italia. Frumos concepute, realizate cu atenție și ușor de purtat, îmbrăcămintea și accesoriile MAX&Co. fac fiecare zi extraordinară pentru femeile elegante din toată lumea. Femeia MAX&Co. este în același timp șic și dinamică, serioasă atunci când alege hainele, dar amuzantă atunci când le poartă. MAX&Co. este prezent pe 5 continente cu peste 400 de magazine fizice și online.

Comentarii

Postări populare