Formare în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale Workshop intorductiv în simbolistica Tarotului de Marsilia şi în calculul temei natale a arhetipurilor personale


      
·       07
·      Mar
 
Un nou workshop este deschis in luna septembrie tuturor celor care vor o metodă inedită de dezvoltare personală:


Asociaţia Referenţialul Arhetipurilor Personale (ARAP) vă invită pe durata a trei zile la un nou Workshop despre înţelepciunea Tarotului de Marsilia şi fascinanta lume a simbolurilor prin aprofundarea metodei Referenţialul Arhetipurilor Personale  (RAP)– metodã de dezvoltare personală, intospecţie şi autocunoaştere prin intermediul arcanelor de Tarot.


Metoda RAP poate fi folosită ca instrument terapeutic atât de sine stătător, cât şi auxiliar în orice forma de terapie, acurateţea sa fiind aceea a unei veritabile radiografii a sufletului omenesc. Metoda RAP cuprinde un ansamblul de arhetipuri prezente în arcanele de Tarot o simbolistică extrem de amplă, de o mare profunzime şi complexitate.
       

Modul de interpretare ţine cont în special de trăirea pe care o are clientul faţă de imaginea arcanelor şi de asocierile pe care le face prin proiecţie asupra acestora. Apoi se ţine cont de casa din referenţial în care se află arcana respectivă şi de semnificaţiile arhetipale ale acesteia.  Astfel, lucrul cu această metodă înlesneşte considerabil travaliul de identificare a resurselor ce pot fi folosite pentru atingerea obiectivelor propuse în calătoria către SINE.
       
Totodata, RAP-ul serveşte cu succes drept instrument de explorare a dificultăţilor cu care fiecare dintre noi se confruntă, oferind pârghii valoroase spre indentificarea cauzelor ce stau la baza celor mai importante provocări ale noastre. Aceasta metodă de dezvoltare personală şi autocunoaştere oferă perspective semnificative cu privire la condiţionările şi interdicţiile noastre inconştiente fie că sursa acestora este de ordin moral, educaţional sau familial. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile imediate ale lucrului cu metoda RAP, ea oferind o mare bogaţie de perspective care ajută la crearea unor reale "scurtături", ce economisesc timp şi aduc un plus de claritate în direcţia atingerii obiectivelor dezvoltării persoanle.
       
Workshop-ul se desfăşoară în Bucureşti. Modulul de începători are loc între 23-25 septembrie 2016:
În cadrul acestui workshop vom studia:
1.      Iniţierea în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale
2.      Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia
3.      Aprofundarea caselor 1 – 13
4.      Cum calculăm şi pregătim un Referenţial
5.      Primele baze de interpretare
Se acordă diplomă de participare.
La finalul acestei sesiuni, pentru persoanele interesate de o formare completă şi de obţinerea acreditării ca practician al metodei RAP, va fi stabilit un calendar cu datele în care se vor desfăşura stagiile următoare. Modulul de începători este obligatoriu pentru a continua aprofundarea acestei metode cu însuşi creatorul său, filosoful  şi psihoterapeutul Georges Colleuil.

Facilitatori:
Corina Pîrşean - practician acreditat al metodei Referenţialul Arhetipurilor Personale
Monica Daniela Găitănaru – psihoterapeut analist jungian şi practician acreditat al metodei Referenţialul Arhetipurilor Personale

Durata workshop: 23-25 septembrie 2016
Cost: 500 RON

Detalii şi înscrieri: pirsean@yahoo.com, 0724 383 653, monica@psihologieanalitica.ro, 0746 107 106

*Orarul şi locaţia workshop-ului vor fi comunicate prin e-mail acelora care se înscriu.


Comentarii

Postări populare