Inaugurarea Centrului de Endoscopie și Chirugie Minim Invazivă Veterinară










Echipa de medici Blue Vets vine în întâmpinarea tuturor posesorilor de animale de companie cu o inovație pe piața medicală veterinară din România: deschiderea primului Centru de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară din țara noastră, cu servicii și aparatură de înaltă performanță.
După 13 ani în care și-a demonstrat profesionalismul în toate ramurile medicinei veterinare, dr. Constantin Ifteme reușește să inaugureze această clinică unică în România, destinată intervenţiilor veterinare endoscopice, dar şi urgenţelor veterinare. Echipa lui este formată din medici competenţi, caracterizaţi de profesionalism, dedicare şi pasiune, oricând pregătiţi pentru orice tip de urgenţe veterinare, având ca obiectiv principal tratarea sau salvarea necuvântătoarelor.
Totodată, noutatea acestui centru este dată de faptul că beneficiază de o sală de training în care se vor desfășura workshop-uri de endoscopie, chirurgie și proceduri minim invazive veterinare la standarde internaționale.
Vă invităm să ne fiți alături pe 1 septembrie la inaugurarea Centrului de Endoscopie și Chirugie Minim Invazivă Veterinară, care va avea loc începând cu ora 17.00, pe b-dul. Ion Ionescu de la Brad, nr. 5.
Pe lângă echipa Blue Vets, prieteni și colaboratori, sunt așteptate să sosească și câteva VIP-uri din clientela dr. Constantin Ifteme, precum Mădălina Ghenea, Ileana Badiu, Ramona Bădescu, Raluca Aprodu, Claudia Pavel (Cream), Adelina Pestrițu, Ana Maria Pop, Mirela Oprișor (Aspirina), Răzvan Sanda, Codruț Kegheș (Dezbrăcatu’), Cristian Hrubaru, Cosmin Nedelcu (Micutzu).



Comentarii

Postări populare