Secretul tenului fin ca o petală de trandafir Descoperă noile produse Sabon pentru îngrijirea feței!

Exfoliant de față 2 in 1 Comforting Rose Apă botanică hidratantă Comforting Rose Gel de față hidratant cu apă de trandafiri

O curățare a tenului confortabilă

Cu noile exfoliante SABON

Bucură-te de senzația de „piele nouă“ cu ajutorul efectului unic de curățare și netezire marca SABON!

Exfoliant de față 2 in 1 Comforting Rose

Curățare și netezire într-un singur pas

Un legendar produs SABON a fost acum reinterpretat, pentru o nouă experiență parfumată. Formula unică purifică delicat pentru a îndepărta instantaneu murdăria zilnică, poluanții și machiajul și pentru a dezvălui o piele mai fină, cu aspect mai luminos. Formula extrem de blândă face din exfoliantul acesta delicat produsul perfect pentru toate tipurile de piele – chiar și pentru cea uscată și sensibilă.

Formula sa minunat de bogată concentrează o combinație de ingrediente active naturale care te vor face să arăți și să te simți uimitor: granule exfoliante de jojoba, minerale de la Marea Moartă, trandafir de Jericho și unt organic de shea care lucrează în armonie pentru a curăța delicat, menținând în același timp nivelul de hidratare al pielii.

Zi după zi, textura pielii se transformă: devine mai fină, mai strălucitoare și mai suplă.

O textură transformatoare, multi-senzorială

Bucură-te de o experiență senzorială cu o textură inovatoare de gel în lapte. Când intră în contact cu apa, textura gelului se transformă într-una lăptoasă, pentru a oferi o curățare eficientă, pentru a netezi delicat tenul și pentru a oferi pielii un confort incomparabil, fără a o priva de hidratarea atât de necesară. Rezultatul: pielea ta este perfect curățată; tenul tău arată proaspăt și strălucitor.

Un parfum reconfortant, natural, ce răsfață simțurile

Îmbunătățește-ți experiența de îngrijire a tenului cu o aromă încântătoare, care să-ți răsfețe sufletul. Alintă-ți simțurile cu un parfum învăluitor, 100% natural, obținut din ulei esențial prețios de trandafir de Damasc: inspirat de aromoterapie, amintește de un trandafir proaspăt cules într-o dimineață plină de rouă.

Completează-ți ritualul de frumusețe

Oferă-ți o experiență de îngrijire a tenului luxoasă utilizând exfoliantul 2 în 1 Comforting Rose, în combinație cu noua apă botanică hidratantă Comforting Rose, pentru a curăța, netezi și hidrata pielea în timp ce-ți induc o stare de bine. Nou! Apă botanică hidratantă Comforting Rose

Tonifică, hidratează și împrospătează pielea

Bucură-te de toate beneficiile naturii cu această apă botanică minunată și reconfortantă, obținută prin distilarea cu abur a petalelor de trandafir de Damasc, pentru a oferi pielii hidratare și prospețime și a răsfăța simțurile. Te vei îndrăgosti de textura ușoară, tip spray, ce răcorește instantaneu. Ideală pentru îndepărtarea reziduurilor de machiaj și restabilirea echilibrului pielii după demachiere; poate fi folosită ca toner sau ca mist hidratant, pentru a împrospăta pielea în timpul zilei. Mirosul îmbietor de trandafiri proaspeți, de origine 100% de origine naturală, oferă o senzație de confort și bunăstare, pentru a-ți completa experiența unui adevărat tratament facial de lux.

Reîmprospătează-ți și hidratează-ți pielea! Dezvăluie strălucirea tenului cu noul gel hidratant cu apă de trandafiri!

O nouă textură-gel racoritoare

După lansarea cremei hidratante Rose Soft în 2022, SABON introduce Rose Water Gelée, un nou hidratant de zi și de noapte pentru o experiență senzorială fără precedent. Răsfață-te cu o textură-gel răcoritoare și hidratantă cu parfum învăluitor, natural, inspirat de trandafirii proaspăt culeși într-o dimineață plină de rouă. Potrivită pentru toate tipurile de piele și special concepută pentru tenul mixt sau gras, textura ușoară, fără ulei, se absoarbe rapid, fără a lăsa un finiș lipicios sau gras.

Hidratează, umple și înmoaie

Descoperă o metodă de îngrijire zilnică a pielii ce stimulează efectul de strălucire pentru a dezvălui o piele cu aspect sănătos, luminoasă ca picăturile de rouă. Formula revigorantă, fără ulei, lasă pielea divin hidratată, împrospătată și strălucitoare. Zi după zi, pielea devine mai luminoasă, mai uniformă și mai plină.

O selecție atentă de ingrediente naturale

SABON a combinat trei ingrediente naturale – apa organică de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moartă, emblematice la SABON, și gelul organic de Aloe Vera – pentru a te însoți într-o călătorie extraordinară. Fabricată cu ingrediente de origine 99% naturală, acest delicios produs de îngrijire a tenului oferă instantaneu pielii o strălucire proaspătă, de rouă, în timp ce aroma naturală de trandafir de Damasc alintă simțurile.

Apă organică de trandafiri de Damasc

Apa de trandafiri de Damasc este binecunoscută pentru proprietățile sale hidratante și calmante. Ajută la reținerea umidității, întărind în același timp bariera de protecție a pielii, pentru a evita pierderea apei.

Minerale de la Marea Moartă

Bogate în mod natural în micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă sunt o sursă de vitalitate pentru piele, pentru a o menține sănătoasă și strălucitoare în mod natural.

Extras de aloe vera organic

Aloe vera organică reține umiditatea în piele, pentru a o menține hidratată și suplă.

Dezvăluie strălucirea naturală a tenului cu produsele de îngrijire pentru zi și noapte de la SABON! Linia de îngrijire a feței Glow Viziunea noastră despre strălucire La SABON, credem că strălucirea este o senzație, o atitudine și un sentiment de bunăstare care vine din interior. Acesta este motivul pentru care ne-am imaginat un ritual de frumusețe interioară și exterioară care nu numai că face pielea să arate sănătoasă și frumoasă, ci și stimulează emoțiile pozitive care îmbunătățesc, în timp, atât calitatea vieții, cât și pe cea a pielii. Cele patru dimensiuni ale strălucirii pielii

1-DETOXIFIERE Sare de trandafiri pentru sauna facială

2-STIMULARE Mist hidratant pentru față cu trandafir de Damasc

3-REGENERARE Ser de față cu trandafir de Damasc

4-HIDRATARE Cremă de față hidratantă cu trandafir de Damasc NOU! Gel de față hidratant cu apă de trandafiri

Comentarii

Postări populare