FitBoxing- Gala

După un an de Fitboxing în România, am decis să sărbătorim în cel mai activ mod, printr-un concurs între Fitboxeri. Mai exact, luni am organizat o competiție cu ajutor din partea PR-ului nostru Denis Radu și din partea sponsorilor: Nutriversum, Dr Kurbe, Sloop, AtleticoKinetic, Vitamin Aqua, Cremooza, Bloom Clinique, KiloStop si Gold Nutrition, carora le multumim mult pentru sustinere!

Atmosfera a fost „incendiară”, cu 50 de persoane prezente, dintre care 35 participanți la două clase lovind cei 20 de saci digitali. Echipele Roșu și Negru au venit pregătite să se întrece în scor.

Da, pentru că sacii noștri sunt saci cu senzori care înregistrează scorul loviturilor pe ritm și pe putere, pe parcursul unui antrenament de 47 de minute super intens. Sacii reprezintă o cuantificare a efortului depus, o creditare, o recunoaștere a antrenamentului și o continuă motivație de menținere și de autodepășire!

Fiecare fitboxer are sacul său, sac la care lovește cu intensitatea dorită, cu puterea de care dispune la o clasă.

Ritmul pe care noi îl „cântăm”, iar fitboxerii îl „dansează” la unison. Iar la fiecare două săptămâni se schimbă challenge-ul (combinația de lovituri, de muzică, de exerciții funcționale), astfel încât ne reinventăm fără să avem timp să ne plictisim. La finalul fiecărei runde și la finalul clasei avem rezultatele afișate pe același monitor pe care rulează și filmul cu challenge-ul pe toată durata antrenamentului (exemplificarea loviturilor).

Fitboxing aduce împreună aceste 3 elemente care construiesc conceptul în sine: Sincronizare; Putere; Energie. Fitboxing-ul s-a născut în New York în urmă cu aproape 8 ani. Si-a câștigat rapid faima de disciplină distractivă și dinamică, al cărui scop este tonifierea completă a corpului.

Fitboxing România,https://www.fitboxing.ro/, este partener global de succes cu Brooklyn Fitboxing International, https://www.youtube.com/c/BrooklynFitboxinginternational Nu-i așa că ai vrea să încerci și tu? 

Comentarii

Postări populare