Editura Publisol continuă seria de autor Haralamb Zincă

Editura Publisol anunță continuarea seriei de autor Haralamb Zincă. După succesul extraordinar al colecției lansate la începutul anului, din care au apărut deja 15 titluri, reprezentantii editurii au hotărât să încânte cititorii cu încă 12 volume ale cunoscutului autor de thrillere polițiste și de spionaj.

Am descoperit sau redescoperit cu toții, în Haralamb Zincă, atât un mare maestru al genului, cât și un excelent documentarist al epocii comuniste și al tranziției spre capitalism. Dincolo de valoarea literară, opera lui Zincă s-a dovedit a fi și un foarte util ghid de călătorie prin complicata lume a României postbelice, a României socialiste și a României post-revoluționare.

Următoarele volume din serie:

Interpolul transmite, arestați-l! (continuarea romanului Suspecta moarte a lui Mario Campanella) - 23 iulie

Noaptea cea mai lungă: Dincolo de întuneric - 30 iulie Noaptea cea mai lungă: Marea confruntare - 6 august Și a fost ora H - 13 august Taina Cavalerului de Dolenga - 20 august Ceasurile Sfântului Bartolomeu și Temerarul - 27 august O crimă aproape perfectă - 3 septembrie Dosarul aviatorului singuratic -10 septembrie Eu, H.Z., aventurierul - 17 septembrie

Printre noile titluri se află și două cărți deosebite. Prima dintre ele este Și a fost ora H, o cronică dedicată zilei de 23 august 1944, ziua „întoarcerii armelor” (volumul a luat Premiul Uniunii Scriitorilor în 1976), și Eu, H.Z., aventurierul, autobiografia lui Haralamb Zincă.

Și, pentru că publicul roman este dornic să citească literatură română polițistă de calitate, Editura Publisol anunță și lansarea seriei de autor Horia Tecuceanu, un alt scriitor-legendă al perioadei de dinainte de 1989. Din a doua parte a acestei veri, veți putea trăi la cote maxime aventura și suspansul în timpul investigațiilor conduse de faimosul Căpitan Apostolescu. Rămâneți alături de Editura Publisol pentru mai multe detalii!

Volumele din seria de autor Haralamb Zincă se pot achizitiona de la chioșcurile de difuzare a presei, câte o carte pe săptămână, joia, dar și din librării sau magazinele de carte și de pe platformele online. De asemenea, puteți plasa precomenzi sau comenzi pe site-ul editurii publisol.ro

Comentarii

Postări populare