Victor Slav a deschis Rich Vip Lounge pe Bulevardul Decebal din București

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc evenimentul de inaugurare a restaurantului deschis de Victor Slav pe Bulevardul Decebal, numărul 9. La eveniment au participat bloggeri de food și persoane publice, precum: Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Cătălin Cazacu, Nicoleta Nuca, Cucu Gram, Giani Kirita, Sensy, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, care au fost răsfățați cu preparate culinare desăvârșite, inspirate din bucătăria mediteraneană cu influențe asiatice.
Alin Barabancea, Head Chef al locației, cu o experiență de peste 15 ani în bucătărie și brand ambasador Selgros, a avut grijă ca invitații să se bucure de arome explozive pe care nu le vor uita prea curând. Preparatele vedetă ale meniului se regăsesc încă de la secțiunea de mic dejun, clătitele Royal cu somon gravlax și guacamole acompaniate de o salată de valeriană cu caju pot face dimineți frumoase oricui. La capitolul starter, te poți răsfăța cu măduvă în stil asiatic cu o combinație explozivă de arome sau cu un tacos homemade, foaia realizându-se din făină de porumb, chutney-urile de asemenea, realizate în bucătăria RICH, ca de altfel 90% din preparatele din meniu. Furnizorii de brânzeturi sunt producători locali din zona Sibiului de unde sunt achiziționate brânzeturile măturate cu diferite arome, cum ar fi cele cu merișoare, ceapă verde și chilly sau cașcavalul maturat cu piper. În ceea ce privește carnea, Pieptul de Pui Teryaki este urcat pe piedestalul preferințelor clienților în materie de main course, urmat îndeaproape de pieptul de rață sau cotletul de porc iberic unic în zona Decebal și antricotul de vită cu salsa asiatică cu ghimbir murat. Evident, o experiență culinară completă se încheie cu deserturi unice în capitală , găluștele de griș umplute cu castane, trufa de tiramisu care este o explozie de arome și culori, mille feuille, dar și un cheesecake descompus cu sos de yuzu.
Un eveniment nu este complet fără prezența băuturilor atent realizate după rețete consacrate. În atenția serii a fost prosecco Bottega Gold care putea fi asortat de către barmani în diferite cocktails răcoritoare și savuroase.
Cu siguranță după ce ai parcurs aceste rânduri, îți dorești să fii deja la RICH Vip Lounge. Este cea mai nouă locație de pe bulevardul Decebal, un restaurant ce găzduiește atât la interior cât și pe terasă acoperită sau în grădină, persoanele care vor să iasă în oraș într-un loc unic prin atmosferă, preparate culinare, băuturi rafinate, pe scurt, o adevărată experiență relaxantă.
Designul interior a fost gândit individual pe fiecare cameră. Stilul glamour învăluit în detalii neoclasice fac din interiorul restaurantului RICH VIP Lounge să atragă atenția, dar mai ales să îți rămână întipărit în minte pentru caracterul său luxos. Adresă: Bulevardul Decebal, nr. 9 Rezervări: 0771 790 764 Facebook/Instagram: @richviplounge

Comentarii

Postări populare