Energia citricelor din cremele de duș și baie Tesori d'Oriente





Citricele sunt sursa de energie pură a naturii și un adevărat răsfăț pentru pielea supusă stresului cotidian. Oricând este nevoie de o doză de energie și prospețime, mai ales în sezonul estival. Cinci din cele șapte game Tesori d’Oriente aduc proprietățile de revigorare ale citricelor în ritualul zilnic de îngrijire, prin utilizarea cremelor de baie şi a cremele de duş.


Cremele de baie se disting prin designul elegant al sticlelor metalice si prin textura bogată a conținutului, dând un aer regal ritualului zilnic de îngrijire.
Ele vin într-o cantitate generoasă de 500 ml și pot fi folosite atât la duș, cât și în cadă.


Cremele de duș sunt ambalate într-un recipient ergonomic, ușor de folosit. Acesta prezintă un sistem de prindere cu ajutorului lanțului de plastic care permite depozitarea ușoară a produsului sau agățarea sa în baie. Textura fină mângâie pielea și o menține hidratată.

Fiecare dintre cele cinci game vine cu o poveste diferită a citricelor aflate în componența produselor cu rol de revigorare a corpului în lunile caniculare.

Una dintre cele două game lansate anul acesta, gama Tesori d’Oriente Japanese Rituals, aduce în prim plan filozofia antică japoneză de purificare a corpului și a minții.
Parfumul gamei are în componența notelor de vârf un amestesc vibrant de citrice, grapefruit și bergamotă, care ajută la împrospătarea și relaxarea trupului, un prilej de escapism din agitația cotidiană.




Gama Tesori d’Oriente Aegyptus este inspirată din Egiptul Antic, o civilizație luxuriantă care aduce mai aproape grija și dedicarea egiptenilor pentru îngrijirea corpului, o practică ridicată la nivelul de artă.
Notele de vârf ale parfumului includ și bergamota, o specie de citrice mai puțin cunoscută, dar la fel de importantă precum citricele renumite. Este recunoscută pentru proprietățile antibacteriene, iar în aromaterapie este folosită pentru tratarea stărilor psihice negative.
Având în vedere că în societatea antică egipteană parfumurile erau considerate o formă de comunicare între om și zei, ingredientele aromei acestei game nu sunt alese la întâmplare și ajută la stabilirea unei stări de bine și la ridicarea nivelului de energie.




Ritualul băilor termale din istoria antică a culturii arabe dă numele acestei game exotice - Tesori d’Oriente Hammam - care se află la confluența culturilor elene, romane și bizantine în ceea ce privește curățarea și purificarea trupului.
Lămâia și mandarinele sunt primele note resimțite după utilizarea produselor de duș și baie, iar aroma florilor de portocal se regăsește în inima fructat-florală a parfumului gamei.

Toate aceste esențe dezvăluie un amestec exuberant al seducției, un mix între energia femeii moderne și delicatețea femeilor din Antichitate.



Comentarii

Postări populare