Mihai Albu – petrecere-surpriza pentru fiica lui, Mikaela

Displaying Mika tort printese.JPG



Sambata, 1 octombrie, Mihai Albu i-a pregatit fetei sale, Mikaela, o petrecere surpriza pentru cei 7 ani impliniti. Designerul a ales sa ii sarbatoreasca ziua de nastere in paradisul distractiei din Gymboland Promenada.

Demna de petrecerea unei printese, animatoarea a fost nimeni alta decat diafana Elsa, care a invitat toti copiii la jocuri inventive si le-a realizat superbe picturi pe fata. In plus, cei mici au fost incantati de plasa si covorul de baloane, ca si de uriasul balon Jumbo care, spargandu-se la un moment bine stabilit, a lasat sa-i cada din interior surprizele multicolore: confetti, baloane si bomboane.

Invitatii au fost, de asemenea, extrem de captivati de povestea lui Pinocchio, pusa in scena de o trupa talentata de teatru de papusi, pe care Mihai Albu a tinut neaparat sa o aduca la aniversarea Mikaelei.

De la petrecere nu a lipsit nici meniul delicios al micilor pofticiosi, servit la masutele din camera de petrecere, cu seturi de farfuri si servetele in tema petrecerii - Frozen. In timp ce cei mici si-au savurat sucurile si fresh-urile sanatoase de fructe, LCD-urile au fost tot timpul personalizate cu scene din desenul animat Frozen, cu mesajul “La multi ani, Mika!”

In incheierea aniversarii, Mihai i-a mai pregatit fiicei sai inca o surpriza de zile mari: un tort supraetajat, in nuante pastel, cu trei feluri de ciocolata si fructe de padure, de la Cofetaria Claus, personalizat cu printesele Disney si adus la masa chiar de preferata Mikaelei, simpatica Elsa.  

O petrecere surpriza de neuitat pe taramul magic Gymboland (www.gymboland.ro), in care Mikaela, o adevarata domnisorica la cei 7 ani, purtand o diafana rochia alba lunga, de printesa, a acordat interviuri pentru televiziuni, a facut poze alaturi de invitati, si-a admirat nenumaratele cadouri si s-a bucurat din plin de surprizele frumoase.
Cateva ore de vis: sarbatorita s-a jucat si s-a distrat de minune alaturi de colegii de scoala si de prietenii sai de joaca, printre care Alexei Simpatic si Teddy, fiul Oanei Turcu si al lui Cristi Brancu. Oana Turcu a fost, de altfel, o aparatie eleganta la petrecere, unde a ales sa poarte niste superbe sandale negre cu toc semnate Mihai Albu, creatiile designerului numarandu-se, de departe, printre preferatele ei.
 Displaying Mika cu Mihai Albu, Oana Turcu, Cristi Brancu si Teddy la Gymboland.JPG






“M-a impresionat adevaratul spectacol pus la cale de cei de la Gymboland timp de cateva ore. Si, evident, momentul maxim de surpriza si incantare: aparitia tortului spectaculos de la Cofetaria Claus, ornat cu printesele preferate ale Mikaelei si adus de Elsa insasi. La sfarsitul petrecerii, cadoul cel mai important pentru mine este incantarea din ochii Mikaelei. Zambetul plin de fericire nu i-a disparut nicio clipa de pe chip. La multi ani, Mika! A fost o zi cu adevarat memorabila pentru amandoi”, a declarat Mihai Albu, profund emotionat si el.


Displaying Mika party baloane Gymboland.JPG


Comentarii

Postări populare