Cum iti construiesti o garderoba atemporala?   
Traim intr-o lume complet diferita fata de cea a bunicilor sau a mamelor noastre, dar chiar daca anumite aspecte ale vietii moderne s-au schimbat radical, alte lucruri vor ramane mereu de bonton! De exemplu: sa stii sa compui o scrisoare, sa aranjezi o masa, sa incepi si sa termini o conversatie, sa iti creezei o garderoba atemporala. Traim intr-o lume dominata de tehnologie, de gadget-uri si de retele de socializare, in care trend-urile se schimba de la o luna la alta, dar anumite lucuri nu se vor demoda niciodata!
Tendintele vin si pleaca, dar stilul ramane! Cine nu a visat vreodata la o garderoba impecabila, compusa din piese de calitate, mereu la dispozitie pentru zeci de combinatii istete? Daca si tu ai ridicat doua degete, ai ajuns exact acolo unde trebuie: The Dresser este o noua destinatie de shopping pe ale carei rafturi „virtuale” sunt asezate doar produse de calitate, originale, ale unor brand-uri celebre, precum Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Prada, Emporio Armani.The Dresser selecteaza numai acele piese care nu devin demodate odata cu trecerea sezoanelor, ce pot fi purtate in combinatii moderne alaturi de noi achizitii vestimentare. Expunem pe “rafturile” 
www.thedresser.ro numai produse originale ale unor branduri celebre, dar preturile sunt extrem de prietenoase: cu pana la 30% mai mici decat in alte destinatii de shopping locale sau internationale.
   Intelegem nevoile unei femei moderne si asumate care isi doreste sa aibe in fiecare zi tinute impecabile fara insa a-si epuiza tot bugetul pe haine. Credem ca shopping-ul trebuie sa fie o investitie si nu o cheltuiala si suntem adeptii „alegerilor inteligente”. Mai stim ca o femeie indeplineste roluri multiple: este sotie, mama, se preocupa de cariera, planuieste vacante, amenajeaza casa, este la curent cu tot ce este nou, dar isi acorda o atentie deosebita si sie insasi. The Dresser este raspunsul cautarilor ei, este acel „consilier” personal care rezolva contra-cronometru, cu sfaturi pertinente si gust desavarsit toate „urgentele” vestimentare si stilistice! 
Foto Olga Thomas pentru The Dresser
Model: Florentina Fantanaru

Comentarii