TREND FORECAST COLLECTION- BALMAIN


















Iată care sunt tendințele în materie de culoare și tunsoare din sezonul toamnă-iarnă, inspirate din colecția Casei de modă Balmain Paris Fall-Winter 2019 Show. Olivier Rousteing a spus că, prin această colecție a pus în evidență femeia Balmain de azi: "Are atitudine; creează probleme, dar nu-i pasă. Este sfidătoare, este un paradox: ea poate fi dulce dar și romantică; ea poate fi un înger... sau poate fi diavolul. Nu poate fi categorisită. "


În acest sezon, Balmain Paris Hair Couture vă propune o colecție care îmbină stiluri diferite cu aspecte feminine, dar și dure, combinate cu un look grunge, androgin cu diferite tehnici de tunsoare și culoare, produse și acesorii.


Edițiile limitate si accesoriile pentru păr sunt create pentru a sublinia stilul de viață Balmain Hair Couture, diferențiază clar brand-ul de orice concurent de pe piață.


Colecția de seturi cadou PARISIAN BEAUTY din acest sezon, contine produsele și accesoriile favorite Blamain Hair Couture:

SILVER SPA BRUSH & & HAND MIRROR, O COMBINAȚIE PERFECTĂ, DE LUX. Silver Spa Brush este realizată din păr de mistreț și fibre de nailon care stimulează scalpul și ajută la descurcarea părului permițând în același timp să distribuie uniform sebum-ul. Oglinda de buzunar Silver Hand Mirror este realizată cu un mâner ergonomic pentru o manevrare confortabilă în timp ce coafați părul sau vă machiați. Oglinda este realizată cu două fețe, una normală și o lupă (x3). RRP 1196 ron

LIMITED EDITION GIFT CALENDAR: 10 ZILE DE RĂSFĂȚ CU BALMAIN HAIR COUTURE: conține 10 produse favorite Balmain Paris Hair Couture ambalate frumos într-o cutie Cadou. Conține: Barrete pour cheveux M black, Black Session Towel, Revitalizing Mask 200ml, Moisturizing Shampoo 50ml, Moisturizing Conditioner 50ml, Silver Pocket Comb, Argan Moisturizing Elixir 100ml, Leave-in Conditioning Spray 200ml, Pre Styling Cream 150ml  și o oglindă. Este alegerea perfectă pentru cei dragi în timpul sezonului de iarnă! RRP 819 ron

LIMITED EDITION SILVER POUCH - O geantă argintie care conține produsele esențiale pentru un păr sănătos: Argan Moisturizing Elixir 100 ml, Leave-In Conditioning Spray 200ml și Detangling Brush. RRP 520 ron


SCENTED CANDLE – Lumânare parfumată în ediție limitată ce poartă semnătura brandului Balmain îmbină armonios cele mai bune note, creând o experiență înălțătoare. ·  Note de vârf: anason stea, tarhon, lemn de pin, floare de piersici, zmeură, gardenia ·  · Note de mijloc: floare de portocal, cuișoare, iasomie, trandafir, ylang-ylang, caise, liliac · Note de bază: chihlimbar, vanilie, lemn de santal, lemn de cedru, mosc alb, balsamic. Acest produs se oferă cadou persoanelor care cumpăra doua produse Balmain Paris Hair Couture.



Având la bază experiența casei de modă Balmain și cei mai buni creatori și cele mai bune materiale, Balmain Paris Hair Couture a creat "Les accessoires", o linie de accesorii pentru păr de lux. "Les accessoires" sunt realizate în întregime manual prin utilizarea tehnicilor tradiționale. Fiecare element din această colecție poartă semnătura brandului Balmain cu detalii aurii.

LIMITED EDITION CRYSTAL HAIR BARRETTES
Anul acesta Balmain Paris Hair Couture a creat o versiune exclusivă Hair Barrette, în ediție limitată. Un accesoriu autentic realizat din piele cu  cristale Swarovski de foarte bună calitate. Hair Barrette se fixează cu un ac de păr placat cu aur de 14K cu logo gravat și este realizat special pentru a se curba perfect în jurul părului. Un accesoriu iconic care accentuează fiecare coafură.

LIMITED EDITION HAIR BARRETTE. Un accesoriu de păr iconic,  inspirat de Colecția Balmain toamnă-iarnă 2019. Hair Barrette este realizată manual din piele naturală de cea mai bună calitate care se fixează cu un ac de păr placat cu aur de 14K cu logo gravat cu logo Balmain. Pielea este fină si se curbează perfect în jurul părului.

LIMITED EDITION PINCE À CHEVEUX. Un accesoriu pentru păr realizat manual, este un produs ce poartă semnătura brandului Balmain, cu logo "B" placat cu  aur de 14K. Materialul extrem de rezistent dar flexibil, este hipoalergenic și delicat cu părul și scalpul.

LIMITED EDITION FOURCHE -COC FĂRĂ EFORT ÎN CĂTEVA SECUNDE. Tot ce trebuie să faceți este să răsuciți părul și să-l fixați cu FOURCHE-ul transparent pentru a crea un coc chic.


Balmain Hair este un concept unic, este o lume ce oferă saloanelor  5 colecții diferite într-o singură experiență și se adresează hair stilistilor creativi, fashion, trend-setting, orientati spre servicii de calitate, care folosesc produse de cea mai bună calitate și cărora le place să  învețe și sunt pasionați de ceea ce fac.


TREND FORECAST COLLECTION, este o campanie care reunește toate produsele Balmain Hair și Balmain Hair Couleurs Couture. Toate imaginile reprezintă o combinație de produse de îngrijire, styling și extensii.



Selena ES Trading Ltd. – Distribuitor exclusiv pentru România Strada: Ion Minulescu nr. 39, sector 3, Bucureşti, Telefon: (031) 4262068, contact@selenaprofessional.com.





















Comentarii

Postări populare