Tchibo ajută studenții să înceapă toamna în forță și cu multă energie!









 Toamna este momentul în care marile orașe se animă de studenți, iar campusurile universitare revin la viață. Urmează o perioadă plină și efervescentă, cu multe nopți nedormite în care tinerii își vor împărți timpul între învățat, citit, maratoane de filme și seriale sau ieșirile în oraș cu prietenii. Iar o zi de toamnă bună se vede, desigur, de la cafeaua de dimineață.

În această perioadă, Tchibo îi ajută pe studenți să își înceapă ziua cu o doză de energie și voie bună. În perioada 07 – 14 octombrie, echipele de promoteri Tchibo vor oferi kit-uri de ”bun venit!” studenților din trei mari orașe universitare din România, care să-i energizeze și să le încarce bateriile. Kit-urile vor cuprinde cafea Tchibo Exclusive măcinată, pentru cei care au filtru ori ibric sau Tchibo Exclusive Instant, pentru studenții mai grăbiți, alături de pahare, bețișoare și zahăr – toate accesoriile de care au nevoie pentru cafeaua de dimineață. Promoterii vor fi prezenți timp de 6 ore pe zi în București, Cluj-Napoca și Iași, în cele mai importante cămine stundențești, precum: Regie, Grozăvești, Economica, Târgușoru Copou etc.  
Cafeaua Tchibo Exclusive are o tradiție îndelungată, fiind creată din cele mai bune boabe de cafea Arabica, completate cu boabe Robusta. Aceasta este disponibilă și în variantele Intense, cu un gust bogat și Decaf, cu o aromă delicată.

Comentarii

Postări populare